Jednoranová zlamovacia guľovnica HAENEL Jaeger 9 | IBO.sk
Jednoranová zlamovacia guľovnica HAENEL Jaeger 9 Jednoranová zlamovacia guľovnica HAENEL Jaeger 9 1 Jednoranová zlamovacia guľovnica HAENEL Jaeger 9 2 Jednoranová zlamovacia guľovnica HAENEL Jaeger 9 3
Zľava 25%

Jednoranová zlamovacia guľovnica HAENEL Jaeger 9

Kód produktu: HN32
Je nám to ľúto, ale predaj skončil.
  • chrbtové napínanie
  • pažba bavorského štýlu
  • hmotnosť iba 2,4 kg
  • ladená spúšť s napináčikom

Podobnosť jednoranovej zlamovacej guľovnice HAENEL Jaeger 9 s klasikou rady "K" z produkcie Merkel nie je náhodná. Koniec koncov ani HAENEL priame prepojenie na Merkel neskrýva. Verejnosti sa tak otvára nová možnosť obstarania špičkovej zbrane, avšak za výrazne nižšiu cenu oproti Merkelu. Ľahká a elegantná zbraň plne uspokojí všetkých, ktorí plánujú dlhé prechádzky revírom. Iba 2,4 kg celkovej váhy znesie na ramene pravdepodobne každý. Zbraň má ladenú spúšť s napináčikom a aj chrbtové napínanie (handspannung) je tiež samozrejmosťou. Pažba typicky "haenelovského" charakteru je opäť netradičného bavorského štýlu s lícnicou z orechového dreva kategórie I. s gumovou pätkou.

Dĺžka hlavne: 600 mm
Celková dĺžka: 1025 mm 
Hmotnosť: 2,4 kg
Kaliber: .30R Blaser
Odpor spúšte: 750 g

Recenzie produktu Jednoranová zlamovacia guľovnica HAENEL Jaeger 9

Martin
Zbraň splnila moje očakávanie, presnosť super kupoval som v 9,3x74r, klasika pre strelca...
Igor
Vynikajúca flinta, ľahučká, presná, s napináčikom, proste dokonalá, som maximálne spokojný.
Stránky, na ktoré sa chystáte vstúpiť sú určené pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva. Vstupom na ne vyhlasujete, že ste držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.

Hore